Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
D

dasa0302

24. 4. 2009 20:26
Trochu s Vámi nesouhlasím

Ono těch gentlemanů bylo už i za mého mlada a vůbec si nemyslím, že si za to ženy můžou samy. Komunikace neprobíhá tak, že by se nejprve projevovala žena a muž se rozhodoval, jestli se v jejím případě bude chovat neomaleně nebo galantně. On prostě už takový je.

Spousta mužů se dnes diví, proč nemají u žen šanci a je to právě tím negentlemanským chováním. Proč říkat, že si za to ženy můžou samy? Stačí se na gentlemany usmívat a na křupany mračit. K selekci pak dojde samo.

Ale karmu Vám dávám, píšete hezky a čím dál lépe..

0 0
možnosti
RF

Shaza

25. 4. 2009 0:07
Re: Trochu s Vámi nesouhlasím

já myslím, že to je kruhový paradox. muži nechtějí být galantní k ženám, které to neumí kvitovat spovděkem...ženy odvykly galantnostem a tak jsou překvapeny případnými gentlemany nytolik, že neumí reagovat...takoví gentlemanisi to příště rozmyslí...no a pak se do toho přípletu  já a dostanu dveřma

0 0
možnosti
W

Wendolene

24. 4. 2009 19:45
Gentlemani jeste jsou , ale je jich malo

Stejne tak jako je malo dam...Zeny si za to opravdu mohou samy. Vzdyt co me na manzelovi nejvic zaujalo pri prvnim setkani? Jeho chovani gentlemana. A i ted kdyz me uz davno ulovil, stale je galantni. Neni to sexualni loudeni, jak zde kdosi poblouzneny napsal. Je to slusnost.

0 0
možnosti
V

Vikina

24. 4. 2009 20:55
Re: Gentlemani jeste jsou , ale je jich malo

Wendy, kdysi zde koloval tento vtip: Nastoupila babička do obsazené tramvaje, chvíli se rozhlížela a pak si povzdechla "Jojo, gentlemani už vymřeli". Nato jí odpověděl jeden ze sedících mladíků: "Ale nevymřeli, babi, nevymřeli, ale místo není":-).

Tenhle vtip ale manželovi raději nepřekládejte, obávám se, že by tento český humor nepochopil :-P. Ten pochopí jen Renátka;-)

0 0
možnosti
VT

marvinka

24. 4. 2009 18:05
hulvát

Hulvát by neměl být ani muž ani žena. Je pěkné, že jsou někteří chlapi gentlemani. Pro mě je však důležitéjší, že se již od ženy nečeká, že bude svého manžílka poslouchat na slovo, i kdyby to byl dement. Líbí se mi, že jsou ženy více nezávislé.

0 0
možnosti
E

edelcacao

24. 4. 2009 19:22
Re: hulvát

A kdyby nebyl dement ale genius tak co? ;-D

0 0
možnosti
I

Iv.78

24. 4. 2009 17:15
Muži..

Jste vtipná jako vždy a máte pravdu. Budiž karma :-) Já jsem za tyhle "gesta" moc ráda a muž- gentleman má u mě určitě body a zářivý úsměv.

0 0
možnosti
E

edelcacao

24. 4. 2009 19:24
Re: Muži..

Páni, to se teda má. To bude celý bez sebe za úsměv ;-D;-D

0 0
možnosti
S

StreetGame

24. 4. 2009 17:07
PŘEŽITKY!!!

Pouštět ženy první do dveří je skutečně přežitek, stejně jako automatické navlékání žen do kabátu (to se ještě dělá?;-D) - toto se dá skutečně klasifikovat jako TRAPNÉ sexuální loudění. Ale holku co spadne na zem samozdřejmě zvednu, i když si z ní nejdřív utahuju;-D. Čili rozdíl mezi přežitkem a slušností je vše co bych měl udělal pro ženu a pro muže ne

0 0
možnosti
W

Wendolene

24. 4. 2009 19:43
Re: PŘEŽITKY!!!

Neni to prezitek, ale slusnost. O kazdem muzi, ktery se rve do dveri prvni a malem mi pribouchne dvere pred nosem si vzdy myslim, ze je to buran. Nevychovany buran.

0 0
možnosti
-=

watchdog

24. 4. 2009 16:55
Krásné!

Chtěli jste emancipaci, tady ji máte :-)

0 0
možnosti
RF

Shaza

25. 4. 2009 0:12
Re: Krásné!

no a to si právě chlapi přeložili blbě. To, že jsme si vydobyly volební právo ještě neznamená, že mi nemůže chlap podržet dveře. Spíš se mu se všemi těmi |VŠ diplomy a boxérskými rukavicemi nejevím jako někdo, kdo by to podržení dveří potřeboval...no tak ale když cupitám s kafem a štosy papííru, to už snad není ani o gentlemanství, jako o elementární slušnosti.

0 0
možnosti
J

JosefŇ

24. 4. 2009 16:29
ženy

Ať je emancipace nevím jaká, žena soběstačná a nezávislá, to podržení dveří a jiné drobné úsluhy by měly být samozřejmostí a ženy by je měly přijímat s úsměvem.

0 0
možnosti
L

Lilith+

24. 4. 2009 16:35
Re: ženy

ano :-)R^

0 0
možnosti
L

Lexxik

24. 4. 2009 16:28
Jak si kdo ustele

 tak si lehne, znáte to. Já si bohužel myslím že to došlo podstatně dál než píšete. Jsem muž co se snaží chovat jako gentlaman, ale bohužel si obvykle připadám spíše jako debil. Ono potkat ženu co by vůbec chápala co dělám a neměl jsem s toho kolikrát problémi či posměšky nebo nebyl osočen s vedlejších úmyslů je těžké. Bohužel horší je, že mnohdy se setkávám s ženymi které takové gentlamanské chování vyžadují, ale samy si zdaleka neuvědomůjí co znamená být dámou a chovají se jako povrchní sobecké fuchtle. A dle mého žena která se nazývá feministkou si může tak max. nechat zdát co to je dáma. Je to obvykle ekvivalent toho mužského burana.

0 0
možnosti
KK

Lisinha

26. 4. 2009 21:27
Re: Jak si kdo ustele

Feminismus je, pjekněprosim, filosofický směr. Obdobně jako třeba marxismus. Oba se při praktické aplikaci můžou zvrhnout, pravda, do velice ošklivých forem. 

Já si klidně dveře otevřu a klidně i nohou, když nemám volné ruce a není v okolí někdo, kdo by pomohl. Když někdo otevře a podrží - fajn, díky. Když někdo otevře, stojí a pouští, tak je to tak vzácný úkaz, že holt stojím a divím se, proč se zastavil, proč nejde, padá snad futro?... a při tom všem jsem feministka. Jo, a taky nekříčím, že každý chlap je násilník, kterého je potřeba vykastrovat nebo kdovíco. Prostě se hlásím k nějakému filosofickému směru, a to k tomu spíše sociologickému proudu, který se šťourá ve vztazích mezi pohlavími. Moje osobní nenávist je namířená vůči fotošopovému ideálu krásy, pokud to teda někoho zajímá:D

0 0
možnosti
S

StreetGame

24. 4. 2009 16:24
NÁZOR

Myslím si, že by jsme si měli pomáhat bez ohledu na pohlaví a nemuseli by se řešit tyto věci, prostě na člověku jsou důležitější věci jestli má penis nebo piču. Bohužel toto si nemyslí pár zoufalých trapek co nikdo nechce - feministky (haha to sem jim to natřel;-D) a podle těchto blbek se řídí politici při prosazování různých zákonů "proti sex. obtěžování". V USA už to vypadá skoro tak, že úsměv je sex. obtěžování...

0 0
možnosti
D

dasa0302

25. 4. 2009 7:09
Re: NÁZOR

No vidíte. A Váš pokus o smířlivý názor tady vyznívá velmi hrubě, protože má špatnou formu. Jste vulgární a mluvíte jako puberťák. Pokud je Vám přes dvacet, tak je to s Vámi velmi vážné. Rv

0 0
možnosti
TP

nicotin

24. 4. 2009 15:57
Deus ex machina

S tim specialnim nastavcem jste me pobavila :) Treba za tim bude zalostny stav restauracnich zarizeni. Kolikrat jsem si jako muz v duchu rikal, diky bohu ze pri tom nemusim sedet :) Ale zpet k clanku, treba nas jednou z tohoto gentleman-dama konfliktu vysvobodi moderni technologie. Vemte si treba ty dvere na fotobunku -  krasny priklad reseni patove situace. Nebo treba pravidlo, ze do shodu by zena mela jit napred, aby ji muz mohl pri pripadnem padu zachranit. Tato bezpecnostni rizika se eskalatory pomerne eliminuji (obzvlast, ze nektere eskalatory se shody uz nemaji temer nic spolecneho - ty na voziky se zbozim). No a instalace vytahu zas redukuje pocet obvineni slecen v kratkych suknich, ze za gentlemanemstvim pouze ukryvate uchylnou snahu zmonitorovat jeji intimni partie. Maskulinni feminismus povazuji za nesmysl, za ten pekny usmev to podrzeni dveri stoji (pokud nejaky nasleduje).

0 0
možnosti
L

Lexxik

24. 4. 2009 16:31
Re: Deus ex machina

Výborně, vyměníme slušnost za stroje. No já doufám že se této anonimní společnosti nedožiji i přes svůj mladý věk. Ony by pak mohli nakonec být lepčejší umělé ženy nebo muži než Ti živý nevychovaní.

0 0
možnosti
  • Počet článků 105
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 9192x
Autorka je životním nadšencem, který si čokoládu nikdy nenechá na později. 

Seznam rubrik

Co právě poslouchám

Oblíbené stránky

Oblíbené knihy