Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
M

motylek_02

30. 4. 2009 5:18
vetsinou

se s galantnimi muzi setkavam. Kdy jsem narazela tak jako studentka, oblecena v dzinach a s batuzkem u muzu temr duchodoveho veku, bavili se se mnou jako s nesebepravnym soplem. Lehka zmena obleceni a panove se muzou pretrhnout. a mam li vystrih, tak tuplem, ;-D;-D;-D. ale vazne, i bez vystrihu jsem potkala galantni muzske.

0 0
možnosti
M

motylek_02

30. 4. 2009 5:15
no

tak korytko jsem nikde na curani v stoje na damskych zachodech nevidela. ;-D;-D;-D

0 0
možnosti
HK

Hela1

29. 4. 2009 14:08
Nemůžu souhlasit.

Zdvořilost a ohleduplnost - ty nemají dávat najevo jenom muži ženám. Ty si projevují slušně vychovaní lidé vzájemně. Ohleduplný člověk jinému, který má plné ruce papírů a nese kafe, dveře do obličeje  nepustí, ať je muž, žena, emancipovaná žena nebo hermafrodit.

Pokud jde o etiketu,  je jenom dobře, že zanikly nesmysly jako povinnost muže vyskočit, když vstane žena (myšleno samozřejmě žena minimálně stejného sociálního ranku: služebné a jiné nižší tvory gentleman samozřejmě přehlížel). Zůstala celkem rozumná pravidla kdo kdy komu podává ruku a kdo jde kdy kam první. Ty jsou potřeba, protože jinak by se lidé sráželi - někdo prostě musí mít přednost. Žádného rozumného člověka neuráží, tedy aspoň tady v Evropě. Kdo je slušně vychován, ten je automaticky dodržuje. Kdo je nedodržuje... ten se na emancipaci JENOM VYMLOUVÁ.

0 0
možnosti
HK

Hela1

29. 4. 2009 14:20
Re: Nemůžu souhlasit.

Pokud jde o USA, tam je to možná trochu jinak. Vzhledem k jejich mentalitě a tradicím prý není obecně vhodné dávat jiným (cizím) lidem najevo, že jsou nesoběstační, slabí, potřebují pomoc... Takže lze narazit i s pro nás běžnou úctou ke stáří - Američané to prý mají tendenci brát jako projev pohrdání.

Tolik jeden zdroj. Druhý zdroj říká, že navzdory všemu tomu, co se v Evropě pořád dokola píše o posedlosti sexuálním obtěžováním a spol., jsou Američané velmi přátelští, ohleduplní a velmi zdvořilí lidé, kteří se pořád ptají,  jak se cítíte, neustále nabízejí pomoc a říkají vám, jak skvěle vypadáte.

Bůh ví, jak je to doopravdy. V každém případě mi přijde trochu legrační argumentovat zrovna USA. Čeští burani jsou burany 100% bez jakéhokoliv přispění amerických feministek. Jakýchkoliv feministek, dodala bych. Příčiny tuším spíš ve Vítězném únoru a přijetí proletářských mravů jako normy pro celou společnost.

0 0
možnosti
D

Denmol

29. 4. 2009 12:31
Virilní protestace

Výborný příspěvek. Podle mě jen racionálně uvažující člověk, ať už muž nebo žena, může poukázat pár slovy na dvojakost postojů lidí s extrémními názory na postavení ženy nebo chování mužů ve společnosti. Čím dál tím víc žen se přesouvá v chování do mužských pozic, odborně se tomu říká virilní protestace (a touha, lépe řečeno závist feministek po penisu s tím naprosto souvisí - nedokáží se, na rozdíl od autorky, smířit se svojí, ženskou rolí a tak jim nezbývá nic víc, než karikovat muže). Muž dokáže být galantní k ženě, která se před ním chová jako někdo, kdo jeho úctu chce a je za ní vděčná. Obecně si myslím, že nejlépe je to vidět při flirtování - kdy muž ženu svým zájmem svádí a žena ho v tom svojí normální ženskostí podporuje. Důsledkem tohoto společenské jevu je, že už spolu neflirtujeme, nesvádíme se, nehrajeme si a jdem rovnou na věc... Smutné.

0 0
možnosti
G

Gmur

2. 5. 2009 8:38
Re: Virilní protestace

touha po penisu u zen neexistuje, proc by mela?

Sexualne potentnejsi jsou zeny, nejste trapny jako nahy s tou zizalou mezi nohama a navic,  mate organ stvoreny pro sexualni radosti a to 9 cm dlouhy a nejmene 5 cm siroky, ktery spolehlive!!! funguje az do smrti.

0 0
možnosti
TV

tomtop

29. 4. 2009 7:25
chování nových generací...

často se setkávám s tím, že je slušné chování OUT ... a IN je chovat se jako hrubián - pozdravit kamaráda ? To je pod jejich důstojnost. Ohleduplnost ? To se nenosí ... tím by se ztrapňovali ... já su  mlaďas pohodář, ale když se ke mě někdo chová tímto způsobem, fakt nemám ten pocit, že bych se s těmi lidmi nějak chtěl bavit ... a v budoucnu je volit do komunální politiky, nebo jim svěřovat ve škole své děti ...

0 0
možnosti
V

Vyrizena_troska

27. 4. 2009 21:19
:)

Renatko, opět bodujete!

Na ten nedostatek gentlemanů je opravdu nutné kouknout i z druhé stránky. Velká část (a mně se zdá, že čím dál větší) část ženské populace nám tu naši snahu o gentlemanství dává pěkně sežrat. A to prostě dokáže znechutit.

Ale já jsem ještě mlád a pln ideálů, takže se snažím držet prapor gentlemanů. A navíc, jeden příjemný úsměv dámy, kterou nějaký ten malý akt gentlemanství potěšil, dokáže přebít těch deset povýšených pohledů.

Takže dámy, oceňujte, usmívejte se a podpořte to gentlemanství v nás. ;-)

0 0
možnosti
A

aradis

27. 4. 2009 16:18
Tvoje články Shazo

Práve v tom je ten vtip, jednu veľmi podobnú som poznal. A každý musí mať nejaké muchy, inak by to s ním nikto nevydržal - vedľa dokonalých ľudí sa necítime moc dobre.

0 0
možnosti
A

aradis

27. 4. 2009 14:52
Tvoje články Shazo

Tvoje články Shazo čítam rád - sú vtipné, dynamické, nefalšované a také zo života. Si veľmi sexi, mne sa páčia presne také baby. Určite nie som sám, to mi ver.

0 0
možnosti
RF

Shaza

27. 4. 2009 16:00
Re: Tvoje články Shazo

:oD až si váš příspěvek přečte přítel, budu mít peklo na zemi :) díky, ale myslím, že kdyby jste mě znal, tak zjistíte, že jsem úplně stejná, trochu hysterická, ukecaná baba s pár komplexy a blbými vtipy, jako spousta ženskejch ve vašem okolí, kterých si ani nevšimnete :) ...sláva blogu

0 0
možnosti
JT

jack.t

27. 4. 2009 7:12
;)

Milá Shazo, musím uznat, že Vaše články vždy člověku připomenou, jak je ten svět nespravedlivý. A hned jej k tomu neštěstí druhého uklidní a rozesměje (promiňte, ale díky Vám je mé maličkosti hned o něco lépe).

Jinak, k gentlemanství. Ono to není čistě jen o emancipaci. Jsem z malého městečka a tu a tam si s přítelkyní uděláme výlet do velkého světa (Praha). A to rovnou do Národního divadla či Státní opery. A tam byste měla vidět to gentlemanství. Podržet SVÉ PŘÍTELKYNI dveře je nejspíše zločin, vzít ji kabát a odnést jej do šatny je zvěrstvo srovnatelné s trháním nožiček mouchám a za zakoupení pití s vystáním dlouhé fronty si člověk nejspíše zaslouží lynč. Aneb tak podobně se na mně většina okolí dívala. A zahlédnout někoho podobného - to se rovná výhře ve sportce.

A to zmíním i správné usazení partnerky. Po dvou návštěvách jsem si musel raději znovu vyhledat informace o etice. Naštěstí, má znalost byla lepší jak nejspíše u 75% jiných...

Pak se divte, že Vám dveře nikdo nepodrží.

0 0
možnosti
RF

Shaza

27. 4. 2009 12:40
Re: ;)

Díky :) A přesně kvůli takovýmhle ženám, které gentlemanstvím nanejvýš opovrhují mě za chvíli nikdo chytat a sbírat nebude, protože se bude obávat, aby nedostal pěstí. Chtěla jsem aby chlapi viděli, že spousta žen o tu galantnost ještě stojí a že nemá smysl stát se hulvátem jenom proto, že Vás pár pipin za galantnost sprdne. Doufám, že ve vás okolí tu gentlemanskou ochotu neutluče :) držte se! já a další vám za to budeme vděčné!

0 0
možnosti
MH

Markéta H.

27. 4. 2009 3:35
Poprskala

jsem si klávesnici ;-D;-D;-D R^. Ukážu manželovi vaší fotku, kdyby vás někdy potkal, tak aby vás chytil, popřípadě sebral (z chodníku);-) 

0 0
možnosti
RF

Shaza

27. 4. 2009 12:41
Re: Poprskala

bezva :))) ... každej sběrač dobrej, pozdravujte manžela :)

0 0
možnosti
  • Počet článků 105
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 9192x
Autorka je životním nadšencem, který si čokoládu nikdy nenechá na později. 

Seznam rubrik

Co právě poslouchám

Oblíbené stránky

Oblíbené knihy