Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Jasná karma.

PS: Řekl bych, že ten radotínský strýc tam stojí dodnes. ;-)

1 0
možnosti

Manžel sportovec pořídil kamarádce elektrokolo. To mi přijde jako nejlepší řešení. Sportovec se vybije a manželka přitom netrpí. ;-D

2 0
možnosti

No a když/až se vybije to kolo?

0 0
možnosti
Foto

zlatý obyčejný šlapky a výletní tempo....chroničtí sportovci jsou nebezpečná čeládka. Kdo nevydrží aspoň jeden den na gauči nemůže být úplně v pořádku;-)

3 0
možnosti
RH

Bacha na manžela, možná chce ovdovět!;-D

1 0
možnosti
BK

prý se musí 2x spadnout.. pak už to je dobré ;-)

2 0
možnosti
Foto

Vynechal jsem klipsny a přešel od klasických pedálů rovnou k nášlapům. No, ale tak nějak to bylo ... .

0 0
možnosti
ZS

Počítej s vývojem... až si zvykneš na klipsny, pořídí Ti manžel nášlapy. Také jsem tím prošla. V terénu, a že letos jsem až na výjimky nikde jinde než přes kořeny a šutry nejela, už jezdím s vycvaknutou levou nohou nastálo, tahám to tedy celé pravou, a modlím se, abych nepadala napravo (už se stalo!);-);-D

0 0
možnosti
MT

Já budu nemilosrdnej a vykecám celou pravdu: Až přijde řada na nášlapy, už budete mít vypěstovaný návyky na vystupování z klipsen. Jenže ty Vám s nášlapy budou na pendrek a celý martýrium Vás čeká znovu, i když v mírnějším vydání:) Navrhuju zlepšovák:

1. řešení pro křehotinku: omlátit manželovi klipsny o hlavu. To ho ale zdrtí, protože nášlapy Vám vnutil pro Vaše dobro. Fakt! On má jen jinou představu o dobru.

.

2. zlatá střední cesta: zahodit z klipsen ty řemínky a používat z nich jen ty plastové koše. Tak se s nimi nenásilně skamarádíte a zjistíte, že to vlastně není mučicí nástroj.

.

3 hardcore řešení: vhodné pokud si uvědomujete, že v budoucnu se tomu stejně nevyhnete; obvinit manžela, že na Vás chtěl šetřit nákupem nebezpečných a nezdravých klipsen (což je víceméně pravda:) a donutit ho k okamžitému k nákupu nášlapů. Vyhnete se tak špatným návykům a toho polykače kilometrů tím třeba dojmete tak, že začne dávat dolů prkýnko!

5 0
možnosti
  • Počet článků 105
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 9192x
Autorka je životním nadšencem, který si čokoládu nikdy nenechá na později. 

Seznam rubrik

Co právě poslouchám

Oblíbené stránky

Oblíbené knihy