MK

Boze, to byl ale slint. "Matka" by si mohla ujasnit, zda ma doma sedmimesicniho kojence nebo batole, pripadne, zda ma doma vubec nejake dite (silne pochybuju), nez zacne placat takove klisoidni hovadiny.

MK

Mam bajecny zivot se dvemi bajecnymi malymi detmi. Tehle klisoidnich clanku je na netu kopec, nektere lepsi, nektere horsi. Tento patri k tem druhym.

Co vas vede k uvaze, ze ma nekdo smutny zivot, kdyz patricne nejasa nad ne moc povedenym clankem? http://gidnes.cz/u/disk/smile4.gif" alt=";-D">

MZ

...asi nemáte děti, anebo jste jedna z těch psychopaticky dokonalých matek, které se vposlední dobou nějak množí. Váš příspěvek není hoden normální ženy.

MK

Ale jdete. http://gidnes.cz/u/disk/smile4.gif" alt=";-D">

HP

Pokud si dobre pamatuji z jinych diskusi je pani Kolomaznikova takova pozitivni supermatka - podle ktere je materstvi pro kazdou zenu (i svobodnou omylem tehotnou 16 let starou divcinu) to nejuzasnejsi, nema (ani v nadsazce) zadne negativni stranky a samozrejme vam VUBEC nezmeni zivot. Takze asi tak.

Je možné, že paní Kolomazníková trpí laktační psychózou, projevující se maniodepresivitou - a vždy, když pěje na mateřství ódy, prožívá manickou fází

Foto
T91o17m28á77š 28Š69k12v23r95n67a:

Já bych to tak neviděla. Myslím, že jí prostě není sympatický můj přístup k mateřství a vzbuzuje to v ní výbušné negativní emoce, které musí ven :) Od toho je diskuze.

Foto

Chtělo by to seštolovat detektor nadsázky.

MK

Jsou clanky dobre, mile, vtipne a nektere psane i s nadsazkou. A pak jsou ty ostatni. Tento patri k tem druhym.

  • Počet článků 105
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 9192x
Autorka je životním nadšencem, který si čokoládu nikdy nenechá na později. 

Seznam rubrik

Co právě poslouchám

Oblíbené stránky

Oblíbené knihy